11. kerület közkedvelt, felújított parkos (Bikás park) környezetében, 70nm, (3 szoba) ELADÓ

Bevezettük
Gyárlátogatás
Új szemlélet
Sport - Egészség
Állati dolgok
Birtokokosok
Tech kütyük
Zeniális
Turizmus
2
Esemény
Puskázás Jedi mester módra


Bárki bármit mond, a legjobb módszer puskázáshoz az, hogy a puskát egy olyan dologban rejted el, amit soha nem tetehetnek el veled. Sőt szükséges is a tudás számonkérése során.

Kapcsolódó linkek:

Több tanár véleménye is az, hogy igen készítsen a diák puskát, foglalkozzon a tananyaggal, csak ne használja magát a csalásra alkalmas eszközt. Hisz lássuk be puskázni csalás. Viszont maga a puska elkészítése során megfelelő mennyiségben tudunk foglalkozni a tananyaggal.

És itt jön szóba, hogy milyen eszközzel próbálkozzunk? Megakadt a szem egy eszközön, ami a mai világban kicsit kilóg a többitől, de pár gondolat alapján talán az egyik legjobb puskázási módszernek tűnik.

A tökéletes puskázási módszer
Első sorba már készítése során is olyan eszközt kell választanuk aminek már elkészítése során is elfogadjuk, hogy nem fogunk lebukni vele és megfelelő biztonságérzetet ad vizsgánk, dolgozatírásunk alatt. Ez azért fontos, mert ha eleve kudarcra ítéljük a puskagyártásunkat akkor abból jó semmiképpen nem sülhet ki belőle.

Fontos szempont, hogy olyan puskát használjunk ami életszerű egy tudáspróbán. Egy laptopot táblagépet kirakni az asztalra lássuk be nem túl valószínű dolgozatírás alatt. Egy toll viszont kötelező eszköze még szóbeli vizsgánál is ahol ugye saját magunknak írásban előkészíthetjük a szóbeli válaszunkat írásban.

Biztonság érzet
Úgy készítsük a puskát, hogy készítése során ragadjon ránk valami tudás is. Mert mi van ha mégsem sikerül a puskaeszközünk használni? Egy modern és méregdrága adatbankos óra, telefon, amibe egy gombnyomásra töltjük fel az adatokat, egyértelműen nem fog nyomot hagyni az agyunkba. De ha példánkban szereplő tekercses puskázós tollba listaszerűen begépeljük a tudást, kinyomtatjuk (netán kézzel írjuk) akkor minimum egyszer átfutottunk a tananyagon. Így némi fogalmunk lesz arról hol keressünk, mit keressünk, de adott esetben agyunk is használható puskázás helyett. Ez plusz biztonságérzetet ad nekünk ami csak előnyünket fogja szolgálni.

Papírtekercses toll
Több fajta papírtekercses toll létezik mely alkalmas lehet puskázni, de példánkban elemzett puskatoll a lehető legdiszkrétebben, talán a legjobban beleolvad a vizsga szigorú környezetébe. Nem oldalt kell kihúzni a tollból a tekercset, ami önmagában is látványos mozdulat, hanem a tekercset a toll belsejében, tekercselő gombok segítségével lehet tekerni. A puska szövegét kis ablakon lehet látni, és ha kell az ablakot el lehet tüntetni.

Innováció
Maga tekercses toll korunk követelményének megfelelően biológiailag lebomló műanyag alkatrészeket is tartalmaz, mindamellett, hogy a tartóssága üvegszálas erősítésű tengelyekkel lett tartóssá téve. Így életciklus szemlélet is figyelembe van véve.

Reklám (x)