11. kerület közkedvelt, felújított parkos (Bikás park) környezetében, 70nm, (3 szoba) ELADÓ

Bevezettük
Gyárlátogatás
Új szemlélet
Sport - Egészség
Állati dolgok
Birtokokosok
Tech kütyük
Zeniális
Turizmus
2
Esemény
Üvegtigris étterem focikupa


A felhők felett mindig kék az ég és süt a nap: lehetne ez a mottója is a Szeptember 1.-i Üvegtigris Büfé és Étterem focikupa versenynek. Tinnyén a Garancsi-tónál, 12 csapat gyűlt össze a frissen nyírt, gyepes focipályánál.

A focin kívül, komplett családi program is várta az Embereket. Kürtöskalács, arcfestés, gyerekeknek kézműves programok, elsősegély bemutató - ami hasznos lehet hisz a híres üvegtigris kanyarban rengeteg baleset tudd történni-. VIP, tóra néző esősátor, bogrács bableves, mindenre gondoltak a szervezők.
 
Üvegtigris focikupa családi rendezvény

Az eső, a kezdeti hangulatot tükrözte, de tudjuk nagyon jól, hogy a felhők felett mindig kék az ég és süt a nap. És a felhők elvonulnak és napsütés váltatja fel a borús időt. És így is történt, hogy történetet volna másképpen?!

És hogy, mitől szokott csíkos lenni a focipálya? A levél színe sötétzöld és fényes, a fonákja világosabb árnyalatú, matt. A mérkőzés előtt a fűszálakat lepréselik, egyszer egyik irányból oda, majd a következő sorban másik irányból vissza. Így egy rendezett, csíkos optikai hatást láthatunk a lelátóról.


Reklám (x)