11. kerület közkedvelt, felújított parkos (Bikás park) környezetében, 70nm, (3 szoba) ELADÓ

Bevezettük
Gyárlátogatás
Új szemlélet
Sport - Egészség
Állati dolgok
Birtokokosok
Tech kütyük
Zeniális
Turizmus
2
Esemény
Pizzát ettünk de nagyon, Origos pizza


"aki nem dolgozik, ne is egyék" Az Egyház gyakran használta ezt a idézetet a monasztikus hagyományban, illetve a parúziavárók csoportjai és egyes kora keresztény kontemplatív mozgalmak ellen, hogy rávilágítson a munka és az imádság helyes egyensúlyára.

Az igazság, hogy a fenti mondatból névelőkön kívül semmit nem lehet éhes gyomorral megérteni, de talán még jóllakottan sem. Sőt! Mi az a az a névelő? Lényegtelen! Lássuk a pizzát!
 
Origo Pizzéria - Szigetszentmiklós

Szigetszentmiklóson hangulatos Pizzériában jártunk, ahol bekukkanthattunk a kővőn sütött pizza készítés rejtelmeibe. A szakácsnak úgy járt a keze, hogy a videón le kellet lassítanunk a filmet. A pizza gyorsan készen volt, finom volt, gyorsan meg is ettük. Házhoz is szállítanak azoknak akik nem szeretik a hangulatos helységeket, kulturált körülményeket és inkább otthon szeretnének vacsorálni. A házhoz szállítás jelenleg Szigetszentmiklós, Lakihegy, Halásztelek és Szigethalom területein elérhető.

Mi is kicsit több mint fél tucat 50cm es pizzával távoztunk alig fértünk ki az ajtón... Persze ezt most mindenki gondolja úgy ahogy gondolni akarja.

BOLDOG ÓRÁK is vannak vagyis minden héten HÉTFŐTŐL PÉNTEKIG 15 és 16 óra között rendelt pizzákat 20% Kedvezményt adnak. Ízletes ételek, színvonalas kiszolgálás. És valóban ezt az állítás ellenőriztük személyesen.

Reklám (x)