11. kerület közkedvelt, felújított parkos (Bikás park) környezetében, 70nm, (3 szoba) ELADÓ

Bevezettük
Gyárlátogatás
Új szemlélet
Sport - Egészség
Állati dolgok
Birtokokosok
Tech kütyük
Zeniális
Turizmus
2
Esemény
Új Sipos Halászkert étteremben voltunk


Óbuda Fő terén találtuk meg azt a helyet, ahonnét nem távozol üres hassal. Sőt halszálevet karácsonyra még elvitelre is ajánlott.

 Emészthető árakat találtunk, nem szabad megijedni, hogy egy nagyon patinás, hangulatos étteremről beszélünk ami már több mint 100 éves múlttal rendelkezik. Esküvőhelyszín, rendezvények, baráti összejövetelek, kivetítős terem, "szép" terem, régi, magyaros ízek, halétel különlegességek.

Új sipos halászkert étterem
Harcsapaprikás túrós csuszával, a különleges Sipos-halászlé, az egészben sült süllő, Zwack Sándor Nemes Pálinkák, Hírös Kecskeméti Pálinkák, a Rézangyal pálinkák, valamint a Zsindelyes Pálinkafőzde több, mint 60 terméke található meg. Törzsvendég volt itt Puskás Öcsi is amit nem csodálok mert tényleg olyan hely ez ami könnyen torzshelyé tud válni. Könnyen megközelíthető, a közelben parkoló hely bőséggel található. De tömegközlekedéssel is könnyen elérhető, mégis csendes kis hangulatos környék.
Új sipos halászkert étterem - Rácponty

Az ÚJ Sipos étterem Óbuda Fő terén található, eltéveszthetetlenül megtalálható ott. A óbudai házasságkötő teremmel szemben van. Hangulatos a környék is mely Önmagában is gyönyörű. Igazán felejthetetlen élményt nyújt így együtt az egész hely.
Reklám (x)