11. kerület közkedvelt, felújított parkos (Bikás park) környezetében, 70nm, (3 szoba) ELADÓ

Bevezettük
Gyárlátogatás
Új szemlélet
Sport - Egészség
Állati dolgok
Birtokokosok
Tech kütyük
Zeniális
Turizmus
2
Esemény
Thaibox edzésen az Ember


Thai box edzéseket tartó, kicsit mókás, óriási jószívű, mindenkinek segíteni akaró harcos amazon edzését tapasztaltuk meg testközelből. Nagyon nem bántuk meg.

Kipróbáltuk, hogy TízenX év után milyen belecseppenni egy Thaibox edzésbe ahol edzői szigor, és a jó hangulat facsarja ki belőlünk az utolsó izzadságot is. Rendkívüli két óra alatt kifáradtunk rendesen és kicsattanó egészséget és boldogságot éreztünk a végén. Egy edzés és mekkora változást tapasztal meg az ember. És még nem beszéltünk a Thai Boxról ami önmagában egy összetett és kemény sport, tele technikával, és élménnyel. Élmény amikor a bokszzsák ütéseidtől behorpad és megadja magát a lendületnek.

A helyszín csodálatos Villa Toscana. A nyugalmat, luxusminőséget, és a távol-keleti atmoszférát közvetítette számunkra. 1200 m2-en, 22 helyiség található, felszerelve a legmodernebb technikával, csúcsszínvonalon. A recepción kedves fogadtatásban részesültünk. Tánc- és rendezvényterem, fitness- és bodybuilder terem, és a küzdősport terem lenyűgöző látványától nem tudtunk szabadulni. Terméseztessen a szabványos verseny-ringet, speciális mozgó zsákot is kipróbáltuk. Mindenki számára érdekes lehet, akik egy vagány, élményekkel teli küzdőteremben próbálnák ki és mutatnák meg képességeiket. Vastag TATAMI borítás, ütemzsákok, külön reflektoros megvilágítás a ringhez. Mi kell ennél még több???
 
Ott Éva Szilvia Thaibox edző
 
Az edző???!
A bevezetőben jól körülírva, igazi energiabombanő! Nem senki! Közvetlen, szeretetet adó, keresve sem lehetne találni jobb edzőt e nemes küzdősport megismeréséhez.

Ott Éva Szilvia
1998-99-2000 Thai box Magyar bajnok
2004 Thai box magyar bajnok 2 hely
2005 2006-thaibox magyar bajnok 2 hely
2006 WAKO Világkupa II.ik hely
2007- 2008 thaibox magyar bajnok 1. hely
2007 WAKO európa bajnokság 3 ik hely
2008 WAKO világbajnokság 3-ik hely
2008 IFMA Európa bajnokság 3-ik hely
2007-2008 WAKO világkupa aranyérem 1-hely
2009 WAKO világkupa ezüst érem
2009 IFMA Magyar bajnok 1 hely
2010 WAKO Magyar bajnok ezüstérem


Reklám (x)