11. kerület közkedvelt, felújított parkos (Bikás park) környezetében, 70nm, (3 szoba) ELADÓ

Bevezettük
Gyárlátogatás
Új szemlélet
Sport - Egészség
Állati dolgok
Birtokokosok
Tech kütyük
Zeniális
Turizmus
2
Esemény
Kutyamenhelyen az Emberkert


A Pest megyei Tököl község határában a börtöntől nem messze állat-menhely 1995 óta - több, mint egy évtizede - funkcionál, melynek létrehozója és működtetője az Elek-Ágh Állatmenhely Közhasznú Alapítvány.

Állatotthonban menedékre lelnek a szerencsétlenül járt, magára hagyott, kidobott, vagy elkóborolt kutyák, akiket mindenekelőtt szükség szerint megfelelő állatorvosi ellátásban részesítenek, a későbbi váratlan szaporulat elkerülése érdekében ivartalanítanak.
Miután felépülnek, megpróbálnak számukra gazdát keresni, de ha mégsem lelnek örökbefogadóra, életük végéig gondoskodnak róluk.
örökbefogadhato kutyak

Sajnos - hasonlóan a többi állatvédelmi szervezethez - semmilyen állami támogatásban sem részesülnek (holott állami feladatokat látnak el), így csak adományokból tudják fenntartani menhelyt, mely még nem készült el teljesen.

Jelenleg csak kutyákat tudnak befogadni, ha van hely, tehát sajnos cicákat, egyéb állatokat még nem, de terveik és céljaik között szerepel, hogy a menhelyem más, védelemre szoruló állatfajok egyedeinek is mihamarabb helyet biztosítsanak.

Reklám (x)