11. kerület közkedvelt, felújított parkos (Bikás park) környezetében, 70nm, (3 szoba) ELADÓ

Bevezettük
Gyárlátogatás
Új szemlélet
Sport - Egészség
Állati dolgok
Birtokokosok
Tech kütyük
Zeniális
Turizmus
2
Esemény
Csibészelés szájkosár nélkül


Olyan szituációkat próbáltunk ki amelyekkel az életben mindennap NEM találkozhatunk. Igazi Őrző védő kutyával nézetünk farkasszemet, és igen több méteren keresztül cibált végig bennünket.

Ráckevén voltunk egy igen kulturált kutyaiskolába, és kutyapanzióban. Első alkalommal elsajátítottuk a szocializációt (emberekkel, kutyákkal), megtanultunk a kutyájával játszani, pórázon közlekedni, alapengedelmességi gyakorlatokat végigvettük (ültetés, fektetés, helyben maradás, behívás...stb)

Csibészelés szájkosár nélkül

A Kutyaiskola 2008 őszén indult, azóta a Dogfit KSE Ráckevei szervezete lett. Főként csoportos alapengedelmességi és őrző-védő oktatásokat tartanak, de pár lelkes fővel már elindultak a dogdancing próbák is. Fontosnak tartják, hogy a kutyák ne kényszernek érezzék a munkát, ezért motivációs módszert alkalmaznak, ami folyamatos jutalmazást jelent (akár labdával, akár jutalomfalattal).

A dog dancing fiatal, alig több, mint tíz éves múltra visszatekintő kutyás sport. Lényege, hogy a kutya és felvezetője látványos elemekkel átszőtt, leginkább fegyelmező gyakorlatokra, szabadon követésre emlékeztető kűrt mutat be zenére.

Reklám (x)